avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii Intreprindere Individuala

Pentru o intreprindere individuala fara angajati cu activitatea principala Fabricarea altor articole din metal n.c.a cod caen 2599 si doua activitati secundare 2562 Operatiuni de mecanica generala si 4391Lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii doresc sa stiu de ce autorizatii si avize am nevoie pentru a functiona fara probleme.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
mike_38, utilizator

Alte discuții în legătură

Atelier mobil lacatuserie auto si rezidential, asistenta rutiera - adăugare coduri caen pfa Tobias Tibor Tobias Tibor Buna ziua. Sunt PFA cu obiect de activitate 8020 - servicii privind sistemele de securizare si 4321 - instalatii electrice. Doresc sa-mi extind activitatea si ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - in domeniul confectii metalice adonisado28 adonisado28 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: As dori sa infiintez un PFA sau II pe domeniul confectii metalice (si anume in ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?/ bogdyban bogdyban Buna seara, Sunt intr-o dilema mare si am mare nevoie de un raspuns care sa ma lumineze. Am o societate cu obiect de activitate ,,alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)