avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii?

Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs.

Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ca el poate sa ia "taurul de coarne" in afacerile mele.Acest avocat a fixat pretul (nu a fost negociat) si mi a spus ca se "inhama" la lucru imediat ce primeste banii. I-am trimis banii cum ne-am inteles, dupa care eu i-am cerut opinia legala si contractul de asistenta juridica. Acest domn avocat m-a purtat, mai bine de 2 luni cu vorba (ca mi-l trimite, ca l-a trimis, ca il trimite dar nu pe banii lui (i-am trimis 20 euros pentru trimiterea contractului) iar cand i-am spus ca nu i mai trimit nici un ban pentru ca nu am semnt un contract (sa stiu si eu la ce ne-am angajat) mi-a spus ca el nu face contract de asistenta juridica (m-a mintit pe toata perioada asta cu trimiterea contractului), ca el are o procura si cu aceasta poate sa lucreze "eu nu pun contract si imputernicire cand am procura.oriunde pun procura" "nu lucrez sub presiunea nimanui.ce sa va zic pe vorbe fara sa stiu ce e in dosare?cand va grabiti si nu aveti incredere.nu mai cautati avocati ca nimeni nu se va intelege cu dvs". As vrea sa va informez ca eu nu am cerut decat opinia legala pentru dosarele pe care i le-am incuvintat si sa semnam un contract de asistenta juridica cum prevede legea. Eu i-am trimis prin posta electronica dosarele mele cu documente pe care le-am obtinut in copie (lizibile si ilizibile) deci eu nu pot sa i dau originalele (chiar daca le as fi avut nu i le-as fi dat) pana acum nu am auzit ca un avocat imi cere originalele (eu nu pot sa fabric de exemplu originale dupa un dosar trimis mie de la Politie in copii). Deci am renuntat la serviciile lui (nu vreau sa mai ascult minciunile lui) dar vreau sa mi recuperez banii dati pentru ca eu nu am avut nici o proba ca el lucra pe dosarele mele. De fiecare data promitea ceva dar nu se tinea de cuvant. Problema este ca pe 5 septembrie am termen la judecatorie si nu am inca un avocat.

Va multumesc pentru ajutor

Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 01:22, 1 Septembrie 2014
Puteti face o sesizare adresata baroului din care face parte, daca aveti probe in sustinerea celor afirmate.
Verificati pe site-ul Baroului daca persoana respectiva este avocat, dupa comportament sigur nu este.
Daca se adevereste presupunerea mea, depuneti plangere penala impotriva lui.
Face parte din biroul Bota
Multumesc pentru raspunsul Dvs. Asa o sa fac, o sa urmez sfatul Dvs.
Multumesc pentru sfatul Dvs. s vrea sa mi spuneti daca se poate, baroul Bota este legal sau nu? Avocatul nu mi a spus ca el fae parte din acest barou.

Alte discuții în legătură

De ce stagiarii din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional? cristian_ice77 cristian_ice77 de ce stagiari din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional (vezi toată discuția)
Barouri marciuc marciuc ce parere aveti despre unbr-unbr traditional? (vezi toată discuția)