avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa indemnizatie CCC

Buna ziua mai sunt in prenatal pana pe 3 octombrie 2014 dupa care seful meu vrea sa imi incheie contractul pe perioada nedeterminata...pot sa beneficiez de somaj dupa indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:19, 1 Septembrie 2014
vreau doar sa stiu daca se poate lua somaj dupa indemnizatie deoarece am niste probleme cu copilul si as mai sta alaturi de el cateva luni
Trebuie sa intrati in somaj inainte de intrarea in CCC, intrucat pe durata CCC plata indemnizatiei de somaj este suspendata, urmand a se relua la terminarea CCC.

Detalii gasiti si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Sunteti in concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = prenatal si postnatal) sau in concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 1 an sau 2 ani?
montemonte70 a scris:

Buna ziua mai sunt in prenatal pana pe 3 octombrie 2014 ....


Din acest mesaj reiese ca se afla in concediu de maternitate ...:)
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani

Alte discuții în legătură

Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Prenatal alinapatru alinapatru buna ziua .............am nascut in noembrie 2011 si as dori sa stiu daca sunt obligata dupa terminarea prenatalului sa ma intorc la munca .............va ... (vezi toată discuția)
Este indicat sa-mi dau demisia? alina_f alina_f Buna ziua, De astazi sunt in concediu prenatal. La servici nu o sa ma mai pot intoarce dupa concediul de crestere a copilului de 2 ani: cu siguranta ... (vezi toată discuția)