avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa cresterea copilului am dreptul la somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa cresterea copilului am dreptul la somaj?

termin concediul de cresterea copilului si firma la care am lucrat a dat faliment am dreptul la somaj
Cel mai recent răspuns: mihaeladenis , utilizator 21:39, 10 Septembrie 2014
La ce data a incetat c.i.m.?
Daca va inceteaza contractul individual de munca (CIM) cu art.65 (desfiintarea postului) puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
mai am o luna si termin prenatalul
Nu are nicio relevanta data cand terminati prenatalul.

Indemnizatia de somaj se raporteaza la data incetarii c.i.m. si temeiul de drept al incetarii acestuia.

Daca societatea a dat faliment c.i.m. nu a incetat ?
daca firma spune ca nu am dreptu nici cu art65 cecpot sa fac

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj tirex tirex Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : am un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni, care se prelungeste automat, ... (vezi toată discuția)
Somaj MaryanMM MaryanMM Sotia mea este in crestere copil si ar vrea sa intre direct in somaj dupa ce se termina concediul de crestere copil. Pute-ti sa-mi spuneti daca este posibil si ... (vezi toată discuția)
Somaj Gigioiu Gigioiu Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am beneficiat de prenatal pana in luna ianuarie anul curent, iar in martie m-am angajat unde am lucrat 7 luni. Din motive ... (vezi toată discuția)