avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Compatibilitate/incompabilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Compatibilitate/incompabilitate functionar public

Buna ziua!Sunt functionar public si lucrez in domeniul asistentei sociale.Am rugamintea sa-mi spune-ti daca pot lucra intr-un Camin Spital sau intr-un Spital Privat.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Un funcționar public poate fi membru supleant intr-o asociație de ajutor reciproc al pensionarilor jenifer chelaru jenifer chelaru Buna ziua! Un funcționar public poate fi membru supleant intr-o asociație de ajutor reciproc al pensionarilor in consiliul director? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Functionar public cu jumate de norma a-alida a-alida Buna ziua,as vrea sa va intreb daca pot fi angajat la primarie cu jumate norma pe post de arhitect sef si cealalata jumate de norma sa lucrez in alta ... (vezi toată discuția)
Referent +contract de munca privat adriankam50 adriankam50 Buna seara as dori sa va adresez o intrebare,lucrez ca referent urbanism intr-o comuna si m-ar interesa sa stiu daca as putea lucra in weekend undeva in ... (vezi toată discuția)