avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Probleme cu inscrierea la master
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Probleme cu inscrierea la master

am absolvit fac.Spiru Haret Bucuresti cu diploma de licenta ID lb.romana/engleza in anul 2006 ,acum am vrut sa ma inscriu la master si mi s-a zis ca nu se poate ca nu este acreditata,dar la data respectiva era acreditata ca ne-am interesat.Cum pot afla acum si ce pot face ca am dat si taxa de inscriere la master.
Cel mai recent răspuns: georgeta-z , utilizator 21:02, 28 Septembrie 2014
Pai daca aveti Diploma de Licenta, cum nu este acreditata? Nu este eliberata de Ministerul Educatiei? Foarte curios. La ce Facultate va inscrieti acum?
Cand ati inceput facultatea ?
am absolvit colegiu 3 ani Craiova la zi apoi am continuat 2 ani la Universitatea Spiru Haret Bucuresti ID
IN 2006 am terminat
Asata inseamna 2001 primul an de facultate ?

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Obtinere diploma natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, prin prezenta adresa va rog sa imi comunicati pe cat este posibil urmatoarele : 1.In anul 2009 am terminat la Fac. de Management Brasov - ... (vezi toată discuția)