avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA mai multe coduri CAEN - norma de venit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA mai multe coduri CAEN - norma de venit

Buna ziua!
PFA infiintat recent

Activitare principala code CAEN 9511 Repararea calculatoarelor si echipamentelor periferice

Activitati secundare
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
8219 Activitati de fotocopiere de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat
9512 Repararea echipamentelor de comunicatii

a. Care ar fi solutia ca sa platesc mai putin la norma de venit? (din cate am inteles acestea se cumuleaza)
b. Mai e valabila declaratia pe propria raspundere pentru utilizarea unui singur cod CAEN (din cele 4) ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare stingatoare si truse de prim ajutor zumzy zumzy buna ziua, nu reusesc sa geasesc codul caen pentru comercializarea de stingatoare si truse de prim ajutor. daca vanzarea se face online pot folosi codul ... (vezi toată discuția)
Copiatoare si umplerea cartuselor de imprimanta labionda101 labionda101 pentru a folosi un copiator si pentru umplerea cartuselor ptr imprimanta ce cod caen trebuie folosit? Ptr. umplerea cartuselor pot folosi prestari ... (vezi toată discuția)
Coduri caen adaugate gresit, help! kosty000 kosty000 Buna ziua, De curand am infiintat un SRL , fara punct de lucru , fara angajat , eu administrator. Doresc sa am cateva tipuri de activitati si se pare ca nu ... (vezi toată discuția)