avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ridicare restrictii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ridicare restrictii

Sotul meu este inculpat intr-un dosar si este arestat preventiv , deasemenea si eu sunt inculpat intr-un dosar conexat la cel in care el este acuzat dar eu am alte acuzatii si am arestul la domiciliu si bineinteles restrictiile de a nu lua legatura cu cei din dosar (inculpati,martori ) .
Lui i sa emis rechizitoriul. As dorii sa stiu daca acum dosarul a ajuns in camera preliminara mie cand mi se va emite rechizitoriul ? Si as vrea sa stiu cand mi se vor ridica aceste restrictii? Deoarece cineva mi-a spus ca se vor ridica cand mi se va emite rechizitoriul .si as vrea sa stiu este adevarat sau restrcitiile nu se vor ridica pana in momentul cand v-om fi condamnati? As dorii un raspuns cat de repede se poate este o situatie foarte aiurea sa iti fie interzis sa nu iei legatura cu sotul dar totusi nu as vrea sa incalc acele reguli. #-o
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Caz penal dare de mita Alina.1989 Alina.1989 Buna ziua! Va rog daca se poate sa imi raspundeti la o intrebare ,o persoana aflata in arest de 50 de zile,in situatia de camera preliminara si la care nu i sa ... (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu denisa123 denisa123 Buna ziua! Imi puteti spune si mie va rog mai exact ce inseamna arestul la domiciliu, care sunt conditiile ce tb indeplinite, daca se executa si in regim ... (vezi toată discuția)