Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am primit o decizie pentru restituire plati necuvenite, deoarce mi-a fost platita ultima luna de concediu crestere copil, integral, in loc de jumatate. Eu depusesem deja actele pentru stimulent, iar sotul meu depusese acte pentru ramanerea in CIC "luna celuilalt partener" nu stiu de ce s-a gresit.Legea am vazut ca s-a votat, dar la Agentia de Plati si Inspectie sociala mi s-a spus ca nu e adevarat ca sunt prostii electorale si trebuie sa platesc. Care e adevarul? Eu am platit azi, legea vad ca e votata si a aparut in monitorul oficial, deci? mi se restituie, am pierdut? Ce mai pot sa fac? Va multumesc!
Deocamdata nu platiti, sa asteptam instructiunile de la Ministerul Muncii si Ministerul Finantelor si modificarea Normelor de aplicare a OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pntru cresterea copiilr.
Amnistia fiscala
terimar
Din anul 2009 si pana in 2011 am beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului. in urma verificarilor facute de curtea de conturi s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)