avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare bibliotecar debutant cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare bibliotecar debutant cu studii superioare

Buna seara . As vrea sa va intreb care sunt conditiile pentru a ocupa un post de bibliotecar debutant cu studii superioare ? Care ar fi incadrarea ?Mi s-a spus ca ar fi brut 900 ron , mi se pare aberant avand in vedere ca sunt studii superioare . Poate ocupa conform legii , acest post , o persoana care nu are nicio specializare in domeniu?

Alte discuții în legătură

Transformare post bibliotecar studii medii in studii superioare bibliotecar sanda1956 sanda1956 Poate fi transformat postul de bibliotecar studii medii in bibliotecar studii superioare (conf. Ord. 10/2008), daca studiile absolvite sunt de alta ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii in studii superioare bibliotecar i dragomir angela dragomir angela Buna ziua, sunt bibliotecar I ,cu o vechime de 15 ani, incadrata cu studii medii, anul acesta am terminat facultatea, as dori sa stiu daca anul acesta mi se ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)