avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic Dâmboviţa
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic Dâmboviţa

Bună ziua, am deschis acest topic pentru a discuta cu eventuali colegi de pe raza judeţului Dâmboviţa. În acest mod ne putem ajuta în a clarifica anumite nelămuriri apărute în activitatea noastră.
Spre exemplu, în perioada 24-26 octombrie va avea loc deschiderea anului pentru consilierii juridici debutanţi, doresc să ştiu dacă vor mai participa şi alte persoane prezente pe acest forum.
O zi frumoasă şi spor în activitate!

Alte discuții în legătură

Consilier juridic debutant-perioada de stagiu ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua! Am promovat concursul organizat de comuna de care aparţin în profesia de consilier juridic si am inceput activitatea de 2 zile, insă imi este ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de recomandare pentru examenul de definitivat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, cum trebuie sa arate o scrisoare de recomandare pentru examenul de definitivat? Exista un model standard? Trebuie specificat in scrisoare ca ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in uccj este obligatorie? sandel25 sandel25 este obligatirie inscrierea in UCCJ sau ma pot inscrie in orice asociatie profesionala, cum ar fii de exemplu Colegiul Consilierilor Juridici din Transporturi ? (vezi toată discuția)