avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită procedura excutor
Discuție deschisă în Executare silită

procedura excutor

buna seara,
pentru a inlatura o poprire pe salariu ca girant la un credit de nevoi personale,
am facut o intelegere de plata rata lunara de catre fostul sot,la o valoare de 1340
fata de 1000 cat au pus ei poprire.cu toate acestea au indicat bancii ca alte contrui sa fie directionate catre contul lor.nu am fost anuntata dinainte de hotararea de excutare.mai am un cont de credit la care paltesc ratua lunara,un card de credit din care nu lipseste nimic si un cont in care puneam lunar 100-300 ron si scoteam la spitalizarea tatalui meu(operat de mai multe ori anul asta).in august am vandut untablou si mobile alte tatalui meu si am pus parte din bani in acel cont pentru tratamentele si spitalizarile in curs.desi am explicat si am avut cerere la executor si la firma care a preluat cazul de la banca,nu am obtinut nimic inapoi.la punerea popririi,aveam si 780 ron in contul curent.au facut poprirea vineri la ora 16 pentru ca pana luni sa nu se poata face absolut nimic.un fel de presiune psihologica.incerc fara nici un succes sa obtin date din dosar privind suma vehiculata de banca,evidente de plati,calcule de penalitati,ceva orice justificativ.desi mi-au poprit aprox 8000 ron,mi-au dat sa semnez un scadentar pe toata suma,fara sa apara ca au scazut din total suma retinuta.cum sa procedez pentru a obtine informaiile respective si sa recuperez ceva din acei bani care erau din vanzarea pe olx si la o firma cunoscuta a acelor bunuri ale tatalui meu in vederea acoperirii cheltuielilor de spitalizare si tratamentelor la domiciliu?creditul a fost luat la bcr inainte de divort,sotul a platit rate multa vreme,apoi am divortat si nu am mai avut cunostinta de situatie,as fi vrut sa stiu mai mult decat o suma pusa d eexecutor pe hartie si care mi se pare extrem de mare 100000ron.cum sa procedez?multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita MonicaMal MonicaMal Buna seara. Am si eu o intrebare. Am 2 credite (Lei si Euro) la banci diferite. Cel in lei a intrat in executare silita, si s-a facut 1/3 poprire pe salar. Din ... (vezi toată discuția)
Solicitare lamurire- poprire cont lucia45 lucia45 Buna ziua, Am rata la banca si mi s-a pus poprire pe contul in care o platesc pentru o datorie a unei persoane pe care am girat-o la un CAR. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)