avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort in strainatate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort in strainatate

buna ziua am si eu o intrebare sunt in proces de divort in italia de aproape un an de zile si acum sotul a bagatdivort si la bucuresti se poate sa fie doua procese dedivort in acelasi timp a vazut ca acolo nu poate face nimic pt ca instanta imi da castig de cauza mie el vrea sa ma dea afara din casa si sa imi ia copilul si acolo nu poate sa faca asa ceva pt ca mama este protejata avand casa impreuna in italia si noi fiind de nationalitate romana amandoi

Alte discuții în legătură

Pot divorța în românia dacă nu mă prezint? In anonimat In anonimat Buna ziua scuzati ca deranjez eu sunt casatorita in romania de aproape 8 ani si suntem amandoi romani dar avem un copil de aproape 7 ani si ca sa divortez ... (vezi toată discuția)
Posibil divort ContSters193344 ContSters193344 Buna ziua, Ma numesc R. Ionel si locuiesc in localitatea Braila. Sunt casatorit de 4 ani si se pare ca lucrurile nu mai merg asa de bine intre noi. Va ... (vezi toată discuția)