1. Intr-o decizie penala din 14 octombrie 2014 fiind parte civila domiciliu meu apare gresit ( Zalau), desi am primit citatia si decizia definitiva ( o localitate din Salaj). Decizia penala era un apel al fostului meu sot, care n-a platit pensia alimentara a copilului si a fost condamnat la 1 an de inchisoare.
2.In instanta de fond cererea mea de a plati pensia de intretinere restante a fost respins, motivul fiind
" instanta a constatat ca aceasta are deja un titlu executorie (sentinta civila) ptr. drepturile banesti solicitate, titlu ce poate fi pus in executare silita. "
Intrebarea nr. 1 : La cine trebuie sa ma adresez ?
3. Plangerea am facut fiindca tatal fiului meu n-a platit pensia alimentare. In decizie se regaseste astfel : " prin declaratia de la filele n , din data de
11.03. 2013 partea vatamata s-aa constituit parte civila in cauza cu soma totala de X lei , reprezentand pensia de intretinere restanta pana la acea data .
Intrebarea nr. 2 : Cum pot recuper penisa de intretinere a minorului din martie 2013 pana acum?
4. Citat din decizie :
Aparator inculapatului depune la dosar ... o chitanta din care reiese ca inculpatul a achitat partii civile suma de X lei
" In cursul judecarii apelului inculpatul a achitat pensia de intretinere restanta ( fila n*)..."
Numai ca pe adresa mea n-a sosit nici o suma.
Decizia este definitiva.
Intrebarea nr. 3 : Cum pot verifica acea chitanta ?