avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare studii superioare

Buna ziua!
Supun atentiei dv. urmatoarea problema: Sunt angajata intr-o institutie de învatamant superior din anul 2000, pe un post de secretar, in prezent sunt secretar I AM (studii medii). In anul 2014 am terminat o facultate, specializarea Asistenta manageriala si secretariat (acreditata). Care este procedura pentru a fi incadrata si salarizata ca secretar cu studii superioare? pot beneficia de prevederile HG 1027/2014, punctul 30 care modifica art. 41? Ma refer la alin. 5 care spune ca ”Propunerea de promovare intr-o functie cu un nivel de studii superior ca urmare a absolvirii de catre salariat a unor forme de invatamant superior in specialitatea in care isi desfasoara activitatea(...) se face de catre seful ierarhic superior la cererea salariatului, insotita de copia legalizata a diplomei de licenta (...) si este aprobata de catre conducatorul autoritatii oro institutiei publice”

Alte discuții în legătură

Este posibila promovarea in cadrul unei institurii publice ( ... maria.e maria.e Este posibila promovarea in cadrul unei institurii publice ( sef birou studii scurta durata profil tehnic) in studii superioare ( diploma de licenta in alt ... (vezi toată discuția)
Transformare post studii superioare de scurta durata in post studii superioare in sistemul bugetar Ana-Maria2605 Ana-Maria2605 Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se poate transforma un post de conservator, studii superioare de scurta durata, in post de conservator studii ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe criteriu de studii superioare in sanatate dannamaria dannamaria Care este cadrul legal de trecere de la grila de salarizare asistent medical studii medii la asistent medical studii superioare in urma obtinerii licentei daca ... (vezi toată discuția)