avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... consecinta ? - sofer sanctionat pt. parcare pe un loc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

consecinta ? - sofer sanctionat pt. parcare pe un loc concesionat ?

Soferul unitatii a parcat in fuga pe un loc care era concesionat.
Proprietarul locului de parcare a fotografiat masina unitatii
si a spus ca va face reclamatie.

Care pot fi consecintele - pt. parcare pe un loc concesionat
de o alta persoana fizica ?

Ce va pati unitatea nostra ? Va fi amendata ?
Ce va pati soferul ? El este vinovatul ? Unitatea ii va imputa amenda
ce va veni pe numele unitatii ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 08:05, 11 Decembrie 2014
proprietarul masinii este cel sanctionat . acesta se poate intoarce impotriva soferului .il puteti sanctiona si disciplinar
Exista si semnul de parcare interzisa?
Exista marcat pe asfalt
doar numarul masinii concesionarului.
In speta, fapta unui cetăţean de a parca intenţionat pe locul de parcare, închiriat legal şi marcat, al unei alte persoane fizice sau juridice constituie contraventie prevazuta in Regulamentul de Organizare si Functionare al sistemului de parcare pe raza localitatii respective.

Contravenţiile sunt constatate de agenţii din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locala si , in general, amneda este cuprinsa intre 100 si 500 lei.
Dar daca nu a fost nici o constatare a Contraventiei, de nici un
agent din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locala,
ci doar concesionarul a facut o fotografie
cu masina unitatii parcata pe locul sau concesionat ?
Acesta i-a spus soferului ca il va reclama
pentru ca i-a ocupat locul.

Ce se poate intampla in acest caz ?

Alte discuții în legătură

Parcare privată ocupată Gabriela_10 Gabriela_10 Buna seara, Sunt proprietara unui loc de parcare,desi este scris nr masinii pe asflat mai tot timpul locul il gasesc ocupat ,exista contraventie pentru cel ... (vezi toată discuția)
Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)
Loc de parcare rezervat - amenda Andrew2424 Andrew2424 Buna ziua! Am și eu o problema,eu nu sunt din bucuresti și pe data de 27 am lăsat masina parcata intr-un loc de parcare langa blocul unde prietena mea sta ... (vezi toată discuția)