avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce trebuie sa fac pt a fi reexaminat pt un permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce trebuie sa fac pt a fi reexaminat pt un permis anulat?

Buna ziua,

CE TREBUIE SA FAC CA SA POT SUSTINE EXAMENUL AUTO?

In data de 11.11.2013 a ramas definitiva sentinta judecatoreasca prin neexercitare cailor de atac. M am prezentat pt examinare si mi sa spus ca nu pot sustine examenul decat in luna martie a anului 2015 deoarece am o contopire de pedepse. Din cate stiu eu legea nu face nici un fel de referire la contopiri de pedepse,Atasez o copie a sentintei.olutia pe scurt: condamnă pe inculpatul S.S.C la pedeapsa de: - 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 9 alin. 1 lit.bdin Lg. 241/2005, cu aplic art.41 alin. 2, art.13 Cop pen., art.320/1 Cod pr. pen; Constată că infracţiunea dedusă judecăţii a fost săvârşită în concurs real prev. de art. 33 lit.a Cod pen cu infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an şi 3 luniînchisoare prin S.p. nr. 1747/28.10.2013 a Judecătoriei Bistriţa, pronunţată în dosar nr. 5782/190/2013, definitivă la data de 11.11.2013, pedeapsă care a fost suspendată condiţionatconf. art.81 Cod pen. Conform art. 85 Cod pen. anulează suspendarea condiţionată privind pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare aplicată prin Sentinţa pen. nr.1747/2013 a Judecătoriei Bistriţa, definitivă prin neexercitarea căii de atac, pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 87 alin.1 din OUG nr. 195/2002, republicată, cu aplic. art.320/1 Cod pr. pen. Conformart. 34 lit. b, art.36 alin.1, 85 Cod pen., contopeşte pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare cu pedeapsa aplicată în prezentul dosar ,de 1 an şi 6 luni închisoare şi dispune ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare. Face aplic. art. 71 rap.la art.64 lit. a Teza a-II-a, b Cod pen. Conform art. 85 alin. 2 Cod pen. rap. la art.81 Cod pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei rezultante de 1 an şi 6 luniînchisoare şi stabileşte potr. art. 82 Cod pen., un termen de încercare de 3 ani şi 6 luni, care se va calcula de la data de 11.11.2013 (data rămânerii definitive a Sentinţei pen. 1747/2013 a Judecătoriei Bistriţa) . Cu drept de apel în 10 zile de la pronunţare cu inculpatul şi de la comunicare cu celelalte părţi. Pronunţată în şedinţa publică din data de 31.01.2014.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere anulat claudiu845 claudiu845 Buna ziua, Am urmatoarea condamnare: Solutia pe scurt: condamnă pe inculpatul S.S.C la pedeapsa de: - 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea ... (vezi toată discuția)
Cerere reabilitare ,expirare termen incercare evelinna evelinna BUNA ZIUA! VA ROG DACA MA PUTETI AJUTA CU UN MODEL DE CERE REABILITATE (DACA EXISTA )....MAI JOS POSTEZ CEEA CE APARE SI IN CAZIER . IMI POATE SPUNE CINEVA ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)