avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restitiurea permisului de conducere dupa promovarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restitiurea permisului de conducere dupa promovarea testului

Buna Ziua!
Mi-a fost retinut permisul de conducere la 11.noiembrie.2014 pentru 90 de zile. 60 de zile pentru tamponare si 30 pentru neprezentarea la politie in termenul legal. Am primit o amenda, si o dovada cu drept de circulatie pentru 15 de zile.
Am fost obligat sa prezint la verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, unde am fost declarat ADMIS. Sunt incepator si nu am sa reduc termenul de suspendare. Permisul a fost confiscat la politia din Gheorgheni, Harghita.
Dupa expirarea termenului de suspendare de unde pot sa ridic permisul si prin ce modalitate?
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
Szilard96, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis danut86 danut86 buna,mia fost suspendat permisul pentru 60 de zile pt o tamponare,,au trecut de atunci 3 luni jumate,de unde pot sami ridic permisul si daca trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere daniel-teodor daniel-teodor Vreau sa stiu, dupa expirarea termenului de 90 de zile, am platit amenda in termenul de 48 de ore , cum trebuie procedat? Merg pur si simplu la Politia ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile daniel123456 daniel123456 Buna ziua. Am fost oprit aseara plecand de la un chef am baut 4 sau 5 pahare de vin si m au oprit politai si a iesi 0.14 si prin urmare am primit fara drept de ... (vezi toată discuția)