avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituirea sumei achitate, serviciu neprestat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituirea sumei achitate, serviciu neprestat

Buna ziua!
Am semnat o frumusete de contract cu o agentie de modeling pentru copil,am achitat suma ceruta,dar in termen de 48 de ore m-am razgindit si am cerut restituirea banilor,respectiv rezilierea contractului.Mi s-a spus ca trebuie sa astept 30 zile lucratoare si sa fac o cerere.Zis si facut.Am cerut inainte de asta sfatul OPC-ului si mi s-a explicat ca daca am un contract semnat,asta este,pot face reclamatie,dar in principiu probabil nu voi vedea nimic inapoi din bani.Eventual ma voi plimba intre OPC si Politie,Judecatorie,etc.
Ulterior am citit si eu pe net cate tepe de genul asta se primesc.Bravo mie!X-(
Intrebarea mea este:termenul de restituire a banilor in cazul unui serviciu neprestat ca urmare a unui contract reziliat este de 30 zile lucratoare?
Mentionez ca societatea este din Bucuresti,iar eu din alt capat de tara,probabil acesti indivizi mai fac ceva bani o saptamina in zona,apoi dispar fara urma.
=D>
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Am luat teapa cu o agentie de modeling. codrut_777 codrut_777 Buna ziua! Stiu ca s-a mai pus problema aceasta, dar eu am facut o greseala pe care mi-o asum insa. In data de 4 ianuarie 2014 am trecut prin magazinul ... (vezi toată discuția)
Contract abuziv reziliat - recuperare bani mangyi mangyi Buna ziua. Am o problema la care am nevoie de un sfat: In data de 1 august 2015 am semnat un contract cu o agentie de modeling si am platit o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Contract kinezul kinezul Am incheiat un cotract in numele copilului cu o firma de casting. Din pacate verbal mi s-a spus una si in contract erau specificate ale lucruri. Am platit o ... (vezi toată discuția)