am urmatoarea situatie si as vrea un raspuns si un sfat in acelasi timp:
locuiesc impreuna cu sotia mea si cu cei doi copii ai nostrii intr-un apartament cu 4 camere. Tot in acest apartament mai locuiesc tatal, fratele si sora sotiei mele. Proprietarii apartamentului sunt tatal si mama sotiei, dar din pacate mama sotiei a decedat in urma cu 10 luni. Întrebarea mea este tatal sotiei poate vinde acest apartament fara acordul unuia din copiii sau a tuturora sau este nevoie de a face succesiunea ceea ce cred eu implica acordul copiilor pentru a face acest lucru? Va multumesc anticipat.
Tranzactionarea bunului imobil poate fi legal realizata numai de catre proprietarul/rii de drept ai acestuia
Cum in speta unul dintre proprietari a decedat,este necesara initial dezbaterea succesiunii
Trebuie dezbătuta succesiunea după mama sotiei si apoi fie se face un partaj fie se vinde imobilul, aceste operațiuni facandu se pe cale amiabila la notar sau in caz contrar in instanță.
Problema tata fiica
spirala
Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare
marinica71
tatal meu are un apartament achizitionat din prima casatorie .la acest apartament mostenitori suntem eu fratele meu si tatal meu.tatal meu imi poate vinde ... (vezi toată discuția)