avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe autorizatii comercializare bauturi alcoolice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe autorizatii comercializare bauturi alcoolice

Buna ziua,

As dori sa incep sa comercializez bauturi alcoolice sub forma de marturii pentru nunta (vin spumant, vin, tarie (whiskey, palinca etc) ).

Am tot cautat pe net, insa nu am reusit sa ma lamuresc care sunt costurile pentru obtinerea autorizatiilor de comercializare alcool, care din cate am citit, sunt valabile 1 an de zile.

Ma puteti lamuri va rog?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Accize import bauturi alcoolice (vin) din si in spatiul ue alina@nasulrosu.ro alina@nasulrosu.ro As dori sa efectuez un import de vin din UE in Romania. As dori sa stiu care este procedura legata de taxe si daca si unde se platesc accize. Se pot recupera ... (vezi toată discuția)
Comercializare sticle vin in cosuri cadou bestmedia bestmedia Doresc sa comercializez sticle de bautura traditionale (vin, tuica, palinca) sub forma de cadouri. Vanzarea se va face catre persoane fizice si catre firme ... (vezi toată discuția)
Dilema cod caen 5630 autorizatie dsv dariuscoro dariuscoro Buna ziua, As dori si aprecia parerea dumneavoastra privind urmatoarea dilema. Doresc sa deschid o societate (SRL) cod CAEN 5630 in vederea prestarii de ... (vezi toată discuția)