Bunicii mei sunt urmasi erou al revolutiei decembrie 1989. Bunicul meu a detinut o casa, acolo fiind si domiciliul lui, el fiind proprietar. Acesta a murit in 2007, mostenitorii lui sunt sotia, fiul si doi nepoti din partea celuilalt fiu – acesta fiind erou martir al revolutiei din decembrie 1989, dar succesiunea nu a fost facuta, bunica mea locuind singura la acea casa. Conform codului fiscal urmasii eroului al revolului din 1989 sunt scutiti la plata impozitului, astfel ca pana in 2013 bunica mea a beneficiat de aceasta scutire. In anul 2014 reprezentantii primariei spun ca este obligata sa faca succesiunea conform codului de procedura civila si o obliga sa achite 50% din valoarea impozitului, deoarece se considera ca daca ar fi facut succesiunea, 50% ii revine sotului supravietuitor si 50% celorlalti mstenitori,dar acestia sunt fiul si cei 2 nepoti care sunt urmasi ai eroului revolutiei din decembrie 1989. Dumneavoastra considerati ca trebuie sa achite 50% din valoarea impozitului pe anul 2014 si este obligata sa faca succesiunea?