In 2011 am primit amenda rutiera, plata nu a fost facuta. S-a dispus executarea silita iar cei de la taxe si impozite nu procedat corect la verificarea mea si au transmis instantei ca nu sunt salariat cand de fapt eu sunt. Practic aveam venituri dar nu au fost poprite fiindca cei de la Taxe si Impozite nu au bine voit sa verifice.
in fond am fost obligat la efectuarea de munca in folosul comunitatii cu drept de apel in 30 zile.
dac achit amenda dupa hotararea din fond ce se va intampla? voi mai avea obligatia de a presta munca in folosul comunitatii?
Apelul va fi declarat. Dar ma gandeam ca aveti temeiul in care sa cer desfiintarea hotararii dupa plata amenzii ca sa nu mai fie necesara munca in folosul comunitatii. Deja s a dat o hotarare e cam tardiva platat. Desi o sa o fac oricum.
Analizati legea si cautati argumente juridice si pe situatia de fapt.
Cautati culpa partii adverse.
Nu am avut niciun proces pe asa si nu prea ma intereseaza domeniul nevand solicitari pe asa ceva, dar ca idee asa trebuie sa procedati.
Problema este ca ati avut si dvs. o culpa ca nu ati achitat mai devreme... ar putea sa considere instanta de apel...
Incercati sa argumentati daca puteti care are culpa mai mare...
V-au chemat la ei sa va intrebe?
Apararile din procese trebuie gandite pe toate partile.
Eu v-am dat doar niste repere esentiale...pentru a va apara la un mod in care instanta sa analizeze temeinic cauza dvs. si nu sa va respinga apelul din scaun direct...
Credeam ca in momentul achitarii amenzii, chiar si in situatia in care s-a judecat fondul. Poate sa desfiinteze sentinta. Nu am gasit sanctiunea nerespecatarii masurii de munca in folosul comunitatii. Poate are cineva un caz concret. Dupa fond ae achita amenda si ce se poate intampla.