avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Executare silită

Munca in folosul comunitatii

Buna ziua,
spuneti-mi, va rog, daca ma puteti ajuta, in cazul in care un contravenient care are un mandat de executare a unei munci in folosul comunitatii nu isi exercita munca in folosul comunitatii, dar achita doar o parte din amenda, ce se poate face? isi exercita partea ramasa din suma in munca in folosul comunitatii sau trebuie sa achite toata suma?

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii calin_75 calin_75 Primaria cere transformarea unei amenzi contraventionale neachitate in munca in folosul comunitatii. Judecatoria, prin sentinta civila, ramasa definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Munca neremunerata in folosul comunitatii Neacsu Liana Andreea Neacsu Liana Andreea Buna ziua! sunt de la o primarie si avem numeroase persoane care trebuie sa efectueze ore de munca neremunerata in folosul comunitatii in urma transformarii ... (vezi toată discuția)
Muncă în folosul comunității versus plata amendă bună ziua, ... Daria B. Daria B. Muncă în folosul comunității versus plata amendă Bună ziua, Am pierdut un proces intentat pentru o amendă abuzivă pe care am primit-o anul ... (vezi toată discuția)