avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie complementara

As vrea sa stiu cat este venitul pe membru de familie ,in ianuarie 2015 pentru a primi alocatie complementara . Am citit in paginile unui ziar ca venitul este de 530 de lei pe membru de familie . Sotia are un venit de 1200 lei si eu de 626 lei ca pensionar plus alocatia copiilor de 42 lei . Suntem 4 persoane in familie . Avem dreptul sa luam alocatie complementara ? Daca da putem sa cerem si din urma de cand sa marit plafonul ? . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Va rog daca ma poate lamuri cineva asupra unor detalii de asa-zisa incorectitudine in declaratie voldvold voldvold Cu stima! Va rog, daca ma puteti lamuri asupra a ceea ce urmeaza sa fac cu privire la o asa - zisa declaratie incorecta asupra veniturilor realizate de ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara Eliza Ionela Eliza Ionela Dacă un parinte este plecat la munca în străinătate, copilul mai poate primi alocatie complementara? (vezi toată discuția)
Nelamurire ana500 ana500 Buna ziua . Am o nelamurire cu privire la alocatiile copiilor . Trebuie sa analizez dosarele depuse pentru acordare bursa sociala sau medicala ( lucrez ... (vezi toată discuția)