avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Alzheimer
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Alzheimer

Insotitorul care ar lua in grija o persoana de 74 de ani cu handicap Alzheimer incadrat in gradul 2 cu pensie cu 230 lei plus 844 lei, pensie de miner, incapabila sa se hraneasca, se deplaseaza greoi, nu e lucid cand vorbeste, primeste vreun venit sau o pensie?si daca da, care e cuantumul? din ce am citit eu, ar fi 80%, adica ar putea primi vreo 700 de lei.

Alte discuții în legătură

Tatal meu poate avea insotitor? lori55 lori55 Tatal meu are Alzheimer , are 80 de ani , dosar medical si grad de handicap mediu ma intereseaza daca poate beneficia de insotitor si daca acesta poate lua o ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap cu insotitor pentru persoana cu dementa alzheimer lambescu lambescu O persoana de 85 ani, cu pensie de urmas 350 lei, handicap DAMENTA ALZHEIMER 234 lei incapabila sa: se deplasese, sa -si faca igiena corporala , sa-si faca ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)