avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... casier asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

casier asociatie proprietari

Ce sanctiuni poate risca o asociatie de proprietari care are o persoana care incaseaza cotele (casier) dar care nu este angajat la asociatie. Mentionez ca acesta nu are pretentii banestii, incaseaza doar 2 ore. saptamana si banii ii preda imediat dupa incasare presedintelui blocului.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:30, 18 Ianuarie 2015
In cazul sesizarii oficiale,autoritatile pot aplica sanctiune pecuniara asociatiei de proprietari
Conditionat de autoritatea implicata in solutionare,poate fi aplicata sanctiune inclusiv persoanei in cauza
In fapt, este un incasator, atent supravegheta de comitet prin presedinte.
Este un voluntariat care nu ar trebui sa aiba consecinte.
Faptul ca da banii imediat presedintelui o exonereaza de astfel de sanctiuni.

Se pare, din descrierea cam sumara, ca aici nu exista administrator si comitetul exercita atributii de incasare si plati, ceea ce este legal.
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2015
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
In cazul sesizarii oficiale,autoritatile pot aplica sanctiune pecuniara asociatiei de proprietari

Poate ne dati si noua legea care interzice volunariatul!
Poate sa sesizeze si pe Dumnezeu, daca nu vrea sa castige nimic nu ii poate baga cineva banii in buzunar!
Nu se poate intampla NIMIC!
roxana69 a scris:
Ce sanctiuni poate risca o asociatie de proprietari care are o persoana care incaseaza cotele (casier) dar care nu este angajat la asociatie.

Cine este persoana care incaseaza banii? E membru al asociatiei, e membru al comitetului executiv...?

Prin legislatia voluntariatului sunt trecute si domeniile in care pot fi prestate activitati de voluntariat. Daca activitatea de caserie nu este trecuta sunteti pasibili de amenda.

Alte discuții în legătură

Activitate de casierie prestata de alta persoana decat cea cu cim - asociatie de proprietari ana41 ana41 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce amenda risca asociatia de proprietari - de la primarie sau ITM - daca activitatea de casierie e facuta de sotia casierului ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol bloc toderita toderita Buna ziua, in anul 2014 am inceput sa ne construim noi propietari la subsol boxe( pt ca nu existau).Am discutat ca dupa ce se termina de construit sa platim ... (vezi toată discuția)
Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)