avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva lunar?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva lunar?

Buna ziua
O societate achizitioneaza autoturisme second hand in scopul revanzarii de la
persoane fizice,din Germania.Intrebarea mea este daca acestea sunt considerate achizitii intracomunitare de bunuri si trebuie sa devin platitor de tva lunar?
Pe un site am citit ca sunt considerate achizitii neimpozabile in Romania si nu sunt considerate achizitii intracomunitare de bunuri.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie auto sh my_me my_me Buna ziua, ati putea sa ma ajutati intr-o mica problema? Societatea a cumparat un auto second de la o persoana fizica din tara, auto care va fi folosit la ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara secon-hand mery52 mery52 Buna ziua, am o Intrep. Individ., nu sunt platitor de TVA, si doresc sa cumpar autoturisme secon-hand din U.E. de la persoane juridice si fizice, si sa le ... (vezi toată discuția)