avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua! In data de 12.11.2014 un prieten a fost depistat cu o alcoolemie de 0.11 in aerul expirat si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile, eliberanduise dovada fara drept de a conduce. Cele 90 de zile au trecut, el e plecat din tara, mai trebuie sa dea examen? Il ridica de la politie? Ii vine acasa prin posta? Ce trebuie sa faca?

Alte discuții în legătură

Nerespectarea contraventiei rutiere florinpopa35 florinpopa35 Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti si mie. In martie 2014 am fost oprit si depistat cu alcoolemie 0.23 in aer respirat.In acel moment imi schimbam permisul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat - 90 zile geoteoria geoteoria As dori sa ma sfatuiasca cineva daca, as avea castig de cauza, la un proces verbal de contraventie, respectiv, in seara de 30.08.2012, am fost oprit de un ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)