avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Neintocmire decizie de imputare pentru minusurile ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Neintocmire decizie de imputare pentru minusurile constatate la inventarierea bunurilor

Pentru minusurile constatate la inventariere, nu se emit decizii de imputare, decizia in conformitate cu prevederile OMFP nr.3512/2008 (formular cod 14-8-2), privind documentele financiar contabile care trebuie să cuprindă viza de control financiar preventiv şi viza compartimentului juridic. In cazul lipsurilor constate la inventariere este suficient numai angajamentul de plată luat gestionarului ?

Alte discuții în legătură

Procedura de inventariere ukzspan ukzspan Din comisia de inventariere la o institutie poate face parte persoana care are controlul financiar preventiv propriu, din cate stiu eu fisa mijlocului fix ... (vezi toată discuția)
Lipsuri imputabile in gestiune rin rin In ordinul 2861/2009 se vorbeste despre \\"lipsuri imputabile in gestiune\\". Care este definitia lipsurilor imputabile si ce procedura se urmeaza dupa ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati pentru functia de contabil-sef ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, sunt economist in cadrul unei institutii aflate in subordinea Directiei de Sanatate Publica, si va rog frumos sa imi precizati in ce masura pot ... (vezi toată discuția)