avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Subventie pentru cresa/gradinita in sistemul privat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Subventie pentru cresa/gradinita in sistemul privat

Buna ziua!
Ma intereseaza daca la noi in tara se ofera vreo subventie pentru cei care au ales sa inscrie copiii intr-un sistem privat de invatamant (cresa/gradinita/scoala). Stiu ca in alte tari exista astfel de decontari partiale ale costurilor, dar la noi exista asa ceva?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)
Buna! care sunt sansele sa ia tatal copiii in caz de divort? ... mom1234 mom1234 Buna! Care sunt sansele sa ia tatal copiii in caz de divort? Eu nu lucrez pt ca ne-am mutat la tara ca asa a vrut el si nu am unde sa merg la munca decat daca ... (vezi toată discuția)