avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Certificat producator sau atestat de producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Certificat producator sau atestat de producator

Am inteles ca nu se mai acordaa certificat producator ci numai atestat de producator, dar inca nu se cunoaste metodologia de aplicare.
In lege este : ""Atestatul de producator se elibereaza de catre primar in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii, cu avizul consultativ al structurilor asociative profesionale/patronale/sindicale din agricultura, dupa caz, constituite potrivit legii si organizate la nivel local si judetean, care se inregistreaza la primariile comunelor, oraselor, municipiilor sau ale sectoarelor municipiului Bucuresti si care nominalizeaza cel putin un reprezentant in acest scop."".

In judetul Salaj unde este un astfel de "structurilor asociative profesionale/patronale/sindicale din agricultura " ?

P.S Si nu in ultimul rand cat ne costa un astfel de atestat ?
Ultima modificare: Joi, 29 Ianuarie 2015
silster, utilizator

Alte discuții în legătură

Membru in mai multe asociatii agricole popcameliaioana popcameliaioana Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca o persoana care se ocupa cu cresterea animalelor poate fi inscrisa cu animalele in mai multe asociatii agricole (vezi toată discuția)
Atestat de producator l 145/2014 silvia1968 silvia1968 Buna ziua, Primaria de care apartin refuza eliberarea atestatului de producator, deoarece asociatia din care fac parte nu este afiliata la o ... (vezi toată discuția)
Interpretare legea 145/2014 otilia13 otilia13 Ca si producator agricol daca nu ma constiui in asociatia descrisa de lege, poate sa mi se elibeze certificatul de producator. Este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)