avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare gradatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare gradatie

Am un salariat care are salar de baza 848, este in gradatia 2 si urmeaza sa ii acord gradatia 3 cum ii calculez salariul? Are si un spor de preventie de 11 %.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Calcularea salar in sanatate maftei minodora maftei minodora care este legea de salarizare care sa aplicat in 2010 in sanatate pt ca insalarul de baza de anul trecut au bagat sporul de vechime de preventie si de ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu asistent medical principal dupa noua lege a salarizarii 2011... economistachizitii economistachizitii Buna ziua! Va rog daca puteti sa-mi raspundeti ce salariu de baza va avea, incepand cu ianuarie 2011, un asistent medical principal cu studii POST LICEALE ... (vezi toată discuția)
Ce salariu de baza va avea, incepand cu ianuarie 2011, un asistent medical principal cu studii post liceale - gradatie 5? economistachizitii economistachizitii Buna ziua! Va rog daca puteti sa-mi raspundeti ce salariu de baza va avea, incepand cu ianuarie 2011, un asistent medical principal cu studii POST ... (vezi toată discuția)