Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop?
Am auzit ceva de filtru de selectie a apelantilor... stiti ceva referitor la asta? Nu imi vine sa imi schimb telefonul mobil.Numarul adica.
Si nu am idee de unde a facut rost de nr.meu. Sunt o persoana serioasa si nu am anturaj dubios.
Mersi de raspunsuri.
Rugati un comerciant de telefoane mobile, sa va seteze telefonul pentru respingerea acelui numar de telefon. Poate merita sa achizitionati un nou aparat, daca cel vechi nu permite aceasta setare.
Cel mai bine ar fi sa formulati plangere la politie si la cererea acesteia firma va oferi informatii despre persoana respectiva sau eventual firma de telefonie la care este abonat.Nu este de neglijat nici propunerea cu modificarea in setari pentru respingerea apelului
Setarile in telefonul mobil se pot face numai daca ai telefon mobil cu sistem de operare symbian. Al meu era un model mai vechi de telefon.
Multumesc de informatii, am rezolvat cu firma de telefonie. O zi buna.
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)