avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Caracterul de confidentialitate al acordului-cadru.
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Caracterul de confidentialitate al acordului-cadru.

O anumita societate este autoritate contractanta delegata si o alta societate este arondata acestei ACD pentru un contract (acord-cadru) de furnizare produse / prestari servicii. In acordul-cadru este specificat la "cofidentialitatea acordului-cadru" ca, este interzis ca ACD sa divulge integral sau partial prevederile acordului-cadru unei terte persoane. As vrea sa stiu daca este vreo lege / ordonanta, etc., si care este aceasta, in care se specifica faptul ca si societatea arondata are aceleasi drepturi (in calitate de beneficiar) ca si ACD, in special pentru respectarea caracterului de confidentialitate al prevederilor din acordul-cadru. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Clauza neconcurenta intre pfa si srl - este legala? spete? Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, sunt intreprindere individuala si am un contract cu un SRL , contract ce cuprinde o clauza de confidentialitate si una de neconcurenta - le redau ... (vezi toată discuția)
Autoritatea afir in control documente pansol pansol Buna Sunt actionar unic la o societate comerciala ce beneficiaza de implementarea unui proiect cu finantara prin Apdrp- actualul AFIR. sunt la a doua transa ... (vezi toată discuția)
Cim si act aditional ionuti ionuti Buna dimineata! Recent mi-am schimbat jobul si semnand CIM, mi se cere sa semnez si actul aditional ce contine clauza de confidentialitate, clauza de ... (vezi toată discuția)