avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... SRL NOU INFIINTAT , FINANTARI NERAMBURSABILE.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

SRL NOU INFIINTAT , FINANTARI NERAMBURSABILE.

De curand am un infiintat un SRL cu gandul de a intreprinde ceva, dar nu dispun de bani suficienti.Am mai multe idei, printre care ar fi :infiintarea unei pepiniere cu plante , arbori si arbusti ornamentali, o alta idee ar fi infiintare unei livezi de cires , pe o suprafata de aproximativ 1,5 ha[aceasta fiind suprafata de care dispun], sau pe aceeasi suprafata de teren, cultivarea capsunilor.Am facut un calcul, m-am documentat si as vrea sa combin cele trei idei de mai sus intr-una singura ,pe aceeasi suprafata de teren sa plantez cires, capsuni si pepiniera.Cum vi se pare ideea? Este posibil?Am vreo sansa?Lasand domeniul agricol, pomicol deoparte, as mai avea ideea de a demara o afacere cu service utilaje agricole, auto si spalatorie auto ecologica.Daca nu am sanse de a accesa fonduri nerambursabile cu aceste idei, va rog sa ma sfatuiti Dvs cu alte idei.Cu respect , va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cine incaseaza de la apia subvenþia la hectar, proprietarul sau arendasul? alcaz alcaz 1.Daca terenul agricol este arendat, cel care a dat in arenda are dreptul de a obtine subventii de la APIA ? Sau acestea sunt incasate de catre cel care a ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda ralf84 ralf84 Buna ziua, Am si eu o problema.. exista cumva vreun contract asemanator celui de arenda? M-ar interesa sa inchei un contract gen arenda pentru un teren ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pentru agricultura. neluvot2008 neluvot2008 Buna seara Detin 1,5 ha teren agricol,din care suprafata de 0,5 ha este cu vie nobila dar imbatranita,cealalta suprafata de 1 ha fiind ocupata cu cereale.As ... (vezi toată discuția)