avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Problema fisa fiscala pentru anul 2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Problema fisa fiscala pentru anul 2013

Buna, am scos de la finante fisa fiscala pentru anul 2013.Am observat ca pe fisa am trecut venituri din jocuri de noroc (frecventez agentii de pariuri sportive)si la venit impozabil am o suma mai mult decat venitul impozabil de la salarii.Am castigat ceva banuti in 2013 dar nu am ajuns la asa suma .As putea totusi sa vad detaliile,de unde provin atatia bani?

Alte discuții în legătură

Bani castigati din jocuri de noroc (aici, pariuri) bogdan_zuzu bogdan_zuzu Buna ziua, Am auzit ca a aparut o noua lege privind impozitarea castigurilor obtinute din jocurile de noroc, cel putin in cazul agentiilor de pariuri \\"de ... (vezi toată discuția)
Esti obligat sa platesti impozit pe poker online pokermania pokermania As dorii sa stiu daca sunt obligat sa platesc vreun impozit pe castigurile realizate din poker online (pe internet). Tin sa mentionez ca toate camerele de ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)