avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atributii suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atributii suplimentare

Buna ziua
Am o mica problema si vreau sa stiu ce se poate intampla in cazul in care refuz sa primesc si sa dau curs la o decizie (de preluare a atributiilor de casier si depunere a garantiei aferente) a conducatorului unitatii (institutie bugetara - unitate sanitara de stat).
La momentul actual am fisa de post la serviciul administrativ, aprovizionare, transport si fisa supimentara de atributii pe secretariat.
Contractul meu a fost semnat in anul 1994 cand eram angajata in functia de infirmiera. Acesta s-a modificat prin act aditional in momentul cand in care am ocupat functia de referent cu studii superioare( actul aditional modifica doar felul muncii). Pe langa atributiile din fisa de post pe care o am mi se cere sa desfasor si atributii specifice compartimentului de achizitii ( achizitii directe).
Mentionez ca sunt personal contractual.
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2015
Corinabv, utilizator

Alte discuții în legătură

Promovare ? anissia anissia lucrez intr-o unitate sanitara de aprov. 15 ani si am fost incadrata pe post de functionar. Lucrez la biroul aprovizionare, achizitii , transport.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Incadrare emab emab buna. in ianuarie 2010 am primit o dispozitie in legatura cu modificarea salariului pe care scria ca am functia de referent de specialitate. lucrez intr-o ... (vezi toată discuția)
Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)