avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna inainte de concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna inainte de concediu de maternitate

Buna ziua,

Ma regasesc in urmatoarea situatie: pentru anul 2015 am dreptul ( conform CCM) la 21 de zile de CO. Din luna aprilie, intrucat toata institutia iese in concediu de odihna 4 zile, voi ramane cu 17 zile de CO pentru anul 2015. Voi naste la mijlocul lunii mai astfel ca imediat dupa ce se termina concediul de odihna in aprilie vroiam sa raman in prenatal. Intrebarea mea este daca pot sa imi iau restul zilelor de CO inainte de programarea lordin aprilie si deci inainte de prenatal. Ma intereseaza sa stiu cu atat mai mult cu cat luna martie este in intregime cu saptamana redusa de lucru si deci si cu salariul diminuat insa daca as putea beneficia de zilele de CO pentru anul 2015 atunci mai salvez ceva. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna angelica82 angelica82 Buna ziua. M-am angajat la Posta Romana ca factor rural in data de 9 martie anul in curs. Diriginta sustine ca nu as' avea dreptul la concediu decat dupa 11 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si concediu prenatal cinevadelabloc cinevadelabloc Urmeaza sa nasc in iulie 2011. In jur de 20 mai 2011 voi intra in concediu prenatal. In afara de acest concediu mai am 5 zile de concediu de odihna ramase din ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat inainte de cic cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Am intrat in cic anul acesta si intentionez sa ma intorc la serviciu incepand cu febr. 2015. Societatea la care lucrez mi-a aprobat prin cerere CO ... (vezi toată discuția)