avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firma de impresariat sportiv
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firma de impresariat sportiv

Buna ziua.Ma numesc PETRE sunt SCOUTER DE FOTBALISTI.As dori sa-mi deschid o FIRMA DE IMPRESARIAT SPORTIV.Nu am licenta de impresar FIFA.Cum as putea face?Ce acte imi trebuie?Cit m-ar costa?Ce tip de contracte sa inchei cu fotbalistii pe care ai am?

Alte discuții în legătură

Firma de impresariat sportiv PETRE17 PETRE17 Buna ziua.Ma numesc PETRE sunt SCOUTER DE FOTBALISTI.As dori sa-mi deschid o FIRMA DE IMPRESARIAT SPORTIV.Nu am licenta de impresar FIFA.Cum as putea face?Ce ... (vezi toată discuția)
Succesiune URS COSMIN URS COSMIN ]Buna ziua.Ma numesc Urs Cosmin si m-ar interesa si pe mine sa stiu cit ma costa o succesiune la un apartament cu 3 camere in Militari avind in vedere si ... (vezi toată discuția)
Cerere pt primirea actelor ralucanagy ralucanagy Bună ziua.Mă numesc Raluca Nagy.As dori sa va-ntreb ce trebuie sa fac pt a primi .toate actele de la firma la care am lucrat.ex: contract de munca analize ... (vezi toată discuția)