avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... CE a aprobat Programul Operațional Capital Uman 2014 ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

CE a aprobat Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020!

Comisia Europeană a aprobat astăzi, 25 februarie a.c., Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, acesta fiind cel de al patrulea program care va fi coordonat direct de Ministerul Fondurilor Europene, care a fost adoptat. Primul program operațional al României aprobat de Comisie a fost Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, în data de 28 noiembrie 2014. Ulterior, Comisia a aprobat Programul Operațional Asistență Tehnică în data de 18 decembrie 2014, respectiv Programul Operațional Competitivitate în data de 19 decembrie 2014.
„Vom lansa apelurile de proiecte pentru contractarea de finanțări în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020 în luna martie a.c. Primul ghid pentru contractarea fondurilor UE alocate României în cadrul acestui program a fost supus consultării publice la sfârșitul anului trecut. Acest ghid a vizat acordarea finanțărilor destinate sprijinirii tinerilor. În perioada imediat următoare vom lansa în consultare publică și celelalte propuneri de ghiduri, pentru a ne asigura că cererile de propuneri de proiecte vor răspunde nevoilor societății”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.



Sursa
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Calendar orientativ lansari pocu 2014-2020! Daniela Bolog Daniela Bolog Ministerul Fondurilor Europene – Direcția Generală Programe Capital Uman publică Planul multianual de lansări pentru cereri de propuneri de proiecte în ... (vezi toată discuția)
Mfe consultare publica schița ghidului „măsuri integrate pentru tinerii inactivi”! Daniela Bolog Daniela Bolog Ministerul Fondurilor Europene lansează în consultare publică schiţa ghidului pentru cererea de propuneri de proiecte „Măsuri integrate pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru microintreprinderi adinaadina adinaadina Cum se pot obtine fonduri structurale pentru microintreprinderi? Ce conditii trebuie indeplinite si cui trebuie sa ma adresez pentru a le obtine? Va ... (vezi toată discuția)