avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare constructie extravilan!!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare constructie extravilan!!

Buna ziua, am urmatoarea problema !! teren extravilan 15000 mp (3 parcele) , in prima faza cadastrau pe fiecare parcela in parte , au iesit lucrarile urmeaza alipirea , (tin sa mentionez ca pe cele 3 parcele exista o contructie finalizata deja , are autorizatie de contruire , certificat de rubanism , avize ...etc) , problema sta in felul urmator proprietaru doreste sa faca un imprumut pt finalizare totala constructie , astfel contrcutia trebuie intabulata , intabularea de face numai pe teren intravilan , vreau sa stiu si eu pasii care urmeaza pt intabulare contructie. (in actele de proprietate terenul adica cele 3 parcele sunt extravilan )

Alte discuții în legătură

Certificat urbanism Leordeanu Leordeanu Pentru alipire 3 parcele din care pe una din ele am construit si am intabulat constructia avand autorizatie de constructie si scoatere din circuitul agricol, ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pentru alipire terenuri? Dumies Dumies AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)
(cadastru) alipire terenuri cu probleme Leordeanu Leordeanu AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)