avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan, consecinte

Numele meu este Vasile si am fost prins conducand beat in jurul ore 04:00,mi a iesit 1.80 in sange.nu am opus rezistenta,si am recunoscut fapta.As vrea sa stiu ce consecinte va trebui sa suport si daca imi va fi anulat permisul dupa cat timp pot da redobandire ,sau daca e posibilitatea sa fie suspentat doar.Va multumesc anticipat!
Dosar penal, pedeapsa minim un an (probabil cu suspendare, daca este prima abatere), anularea permisului. Pentru a obtine din nou permisul trebuie sa dati examen de la zero, dupa executarea pedepsei si trecerea unui termen de cel putin 6 luni.
Examen de la zero,adica scoala de soferi din nou?Sau doar dau examenele
Fara scoala de soferi. Doar restul, dosare, examen, etc
Termenul pana a putea da din nou examenele il stabileste judecatorul,sau sunt niste criteri exacte?
Criterii exacte - 6 luni - art.116 din codul rutier.

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere ermus ermus Imi poate spune si mie cineva daca aceasta este hotararea definitiva si daca aceea este data de la care trebuie sa astept un an pt a da din nou sala?ma refer ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan valy_mag valy_mag buna seara, as avea si eu o intrebare, daca ma poate cineva lamuri... anu trecut, in data de 25.01.2015 am fost oprit de un echipaj de politie, am a suflat in ... (vezi toată discuția)
Amenda penala Maryus-dora Maryus-dora În urma cu 9 ani în urma unui proces am primit o amenda cu suspendare de 10.000 Ron la regimul circulației și pentru aceasta amenda organele de la ... (vezi toată discuția)