avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru ANAF pe un teren
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru ANAF pe un teren

Buna ziua,
Acum aproape o luna de zile am primit un plic de la ANAF Botosani prin care mi se aduce la cunostinta ca s-a pus sechestru pe un teren de 1000mp pe numele sotiei, teren situat intr-o comuna din Iasi.
Tot in aceeasi perioada am primit si de la ANCPI Iasi o adresa prin care sotia este anuntata ca s-a intabulat dreptul de sechestru al ANAF Botosani pentru datoriile mele ca sot al acesteia.
Noi nu ai locuim de aproape 4 ani la adresa din Botosani la care primim corespondenta asadar au trecut sicele 15 zile in care am fi putut face ceva.
Datorile sunt ale mele personal acumulate in urma neplatii de impozite in urma veniturilor din activitati independente (asigurari, comisioane) si a unor amenzi primite pe o Intreprndere Individuala ce imi apartin. Perioada in care am acumulat datoriile este 2005-2014.
Terenul pe care s-a pus sechestru este pe numele sotiei eu figurand in contract ca si sot nu ca si proprietar impreuna cu ea.
Suma este 25000 lei (noi).

Alte discuții în legătură

Valorificare bun sechestrat Claudymariaa Claudymariaa Teren detinut de 2 rude indepartate,decedate,este sechestrat de anaf. Tatal meu-nepot, a primit un plic cu o adresa destinata decedatelor propietare cum ca ... (vezi toată discuția)
Se poate ajunge la sechestru pe bunuri proprii? octy2009 octy2009 Buna ziua . Sunt administrator la o firma din Bacau la care mai am un asociat. Problemele au inceput acum un an si am acumulat datorii la stat din tva si ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere venit persoana fizica decedata ContSters369050 ContSters369050 buna ziua,va rog mult daca aveti timp sa-mi oferiti un raspuns si pt problema prietenei mele..De curand a primit un plic de la fiica fostului sot cu o decizie ... (vezi toată discuția)