avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la indemnizatia de handicap si dreptul la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la indemnizatia de handicap si dreptul la beneficiile legii 448/2006

Buna ziua sunt incadrat la gradul mediu (3) de handicap si iau indemnizatie 31 lei pe luna cu benefici medicale comform legi 448/ 2006 si am plecat in italia sa caut de munca deoarece nu ma descurc in romania cu aceasta indnizatie am rugamintea sami spuneti daca pot beneficia de drepturile legi 448/2006 si in italia asistenta medicala sau indemnizatie va multumesc anticipa

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are un copil cu handicap nascut in alta tara? ro.mario ro.mario Buna seara ce drepturi are un copil nascut in alta tara care este purtator de handicap(ipoacusie bilaterale medio grave) pe teritoriu Romaniei si daca este ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala + pensie/indemnizatie de invaliditate? se poate? viorel.cucu2000 viorel.cucu2000 Tatal meu are 61 ani si de doi ani este pensionat cu pensie permanenta pentru boala (TBC). Stagiul de cotizare la CAS este de 29 de ani. De curand a avut un ... (vezi toată discuția)
Insotitor pentru persoana cu parkinson SCHEI SCHEI BUNA ZIUA Ma numesc Iulian Ciovica si sunt in pensie de invaliditate gradul 2 cu handicap accentuat de 8 ani iar boala avanseaza astfel incit nu ma ... (vezi toată discuția)