avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

Avem o salariata al carei contract va inceta cu acordul partilor (art 55, lit.b): vineri ar trebui sa fie ultima ei zi, de luni are contract semnat in alta parte. Daca in decizia de incetare eu scriu"...inceteza incepand cu data de 20.06 (sambata)" credeti ca cele doua zile nelucratoare ( sambata+duminica) necuprinse in nici un contract (la noi sau la cealalta firma) o va dezavantaja pe viitor?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 19:22, 20 Iunie 2009
Daca ultima zi lucratoare este in 19 faceti decizia de incetare cu data de 22 (luni)
Da, ultima zi e 19...din cate am mai citit, am vazut ca contractul poate inceta si in zi nelucratoare. As fi vrut sa stiu daca ea va fi dezavantajata din cauza celor doua zile nelucratoare necuprinse in nici unul din contracte.
Nu o dezavantajeaza cu nimic, sunt zile libere oricum. Poate sa inceteze contractul si sambata.
Nu o dezavantajeasca sub nicio forma.
Ok, va multumesc tuturor.

Alte discuții în legătură

Ce data se scrie pe decizia de incetare a cim in contextul "cim inceteaza incepand cu data de..." LilianaP LilianaP Ce data se trece pe decizia de incetare a CIM, avand in vedere ca ultima zi lucrata este vineri, in contextul in care pe decizie este fraza: \"CIM inceteaza cu ... (vezi toată discuția)
Data de incetare trecuta in decizie strand strand Buna ziua! Orice inceput este greu mai ales ca sunt debutant in domeniu abia am inceput cursul de inspector resurse umane. Am preluat de curand sarcinile ... (vezi toată discuția)
Revisal - incetare cim mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua. Care este data corecta de incetare CIM? Am urmatoarea situatie: ultima zi de munca este 31 iulie si deci in decizie trec începând cu 01.08.2019 ... (vezi toată discuția)