avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transfer scoala soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transfer scoala soferi

Buna ziua.Vin la dv. cu urmatoarea problema.Intre 27.05.20014-09.07.2014 am urmat cursurile unei scoli de soferi,efectuand pregatirea teoretica cu un nr. de ore de 24,adica toate terminate,si pregatirea practica cu un nr. de doar 10 ore de condus.Trebuiind sa plec din tara,am fost nevoit sa intrerup scoala.La cererea mea respectiva scoala mi-a inapoiat dosarul cu toate actele(cazier,aviz psihologic,analize medicale,caietul cursantului,si fisa de transfer datata la 23.07.2014).Revenind in tara luna asta,ieri 12.03.2015 am fost la o alta scoala sa ma transfer.Acolo dupa ce mi-au verificat dosarul mi-au spus ca nu m-au gasit pe calculator in baza de date si ca trebuie sa sune la Bucuresti ca *nu stiu ce sa faca cu mine*.Au vorbit cu o doamna de acolo iar aceasta a spus ca deoarece nu ma gaseste in baza lor de date figurand ca si cursant,trebuie sa fac iarasi scoala incepand de la zero!Toate orele pe care le-am facut la cealalta scoala sa se anuleze!E posibil sa nu ma gaseasca in baza lor de date?Mentionez ca din toate actele din dosarul meu doar cazierul a expirat.Poate ma puteti ajuta dv. cu,un sfat.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Carte de munca doar_dana doar_dana Daca lucrezi ca instructor auto la o scoala de soferi si iti platesti singur cartea de munca, ce se intampla in momentul in care nu o mai poti plati pt un timp? (vezi toată discuția)
Probleme cu școala auto Dospinescu Camelia Dospinescu Camelia Am si eu o întrebare va rog frumos daca se poate să-mi răspundeți am început o școală de șoferi încă nu am achitat școala dar mă înscris cu toate ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi nu si-a luat atributia de a-mi termina dosarul pentru cat. c si ce depus pe data de 28.08.2013 si pana astazi,22.01.2014 bogdan06 bogdan06 Buna ziua! Ma numesc Bogdan si intampin o problema la care nu ii vad capatul. La sfarsitul lunii august 2013,m-am inscris la o scoala de soferi,oferind un ... (vezi toată discuția)