avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal la marfa platita prin banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal la marfa platita prin banca

Buna ziua
Am nevoie de un raspuns.
Unei persoane fizice care plateste prin banca cu ordin de plata o factura de marfa ,trebuie sa i se mai dea bon fiscal(casa de marcat)pe care se precizeaza plata cu card?Mentionez faptul ca exista decit doua posibilitati de incasare cu casa de marcat,respectiv CARD SI NUMERAR.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Emitere bon fiscal gresit sha sha Buna ziua O alta intrebare:ce trebuie facut in situatia in care o persoana fizica plateste factura de marfa cu card (i s-a dat bon POS)dar din greseala i s-a ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie la transport rutier de marfuri crutescualexandra crutescualexandra Buna seara! Am un SRL, cu activitate transport rutier de marfuri, cod caen 4941, este obligatorie casa de marcat? Tin sa mentionez ca lucrez cu factura dupa ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)