avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum pot inregistra corect cheltuelile?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum pot inregistra corect cheltuelile?

Buna seara.
Am o intreprindere individuala platitoare de TVA si am contract de comodat cu o persoana fizica cum pot sa inregistrez cheltuelile de intretinere pe acel spatiu fara sa am probleme la un eventual control fiscal.Am inteles ca doar 50% din valoarea lor o pot da pe cheltueli daca contractul de prestari servicii e pe numele proprietarului. Cum asi putea sa fac inregistrarile contabile.
Multumesc anticipat pentru sfatul bun.

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Tipuri de cheltuieli la i. i. DANNUTZA85 DANNUTZA85 La o intreprindere indiduala neplatitoare de tva se duce motorina (50%) daca se face un contract de comodat cu proprietarul masinii, mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)