avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greselile Legii nr.165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greselile Legii nr.165/2013

Stimați cetățeni ai României care ați câstigat procesele cu A.N.R.P, prin legea 247/2005 si nu ați fost despăgubiti.
Vă invit, in cel mai scurt timp, să mă contactați și să-mi formulați un scurt memoriu cu situatia dvs. vis-a-vis de procesul finalizat si castigat cu ANRP-ul in instantă în baza legii 247/2005, privind dreptul dvs. la despăgubiri bănești.
Scopul acestei acțiuni este de a inștința președintele Romaniei dl. Klaus Iohannis, căruia ii revine sarcina nobilă, de a face lumină în acestă chestiune, în scopul de a determina guvernul și parlamentul României pentru a abroga legea 165/2013, lege anti umană, și a reveni la vechea lege, respectiv legea 247/2005, privind despăgubirea cetățenilor acestei țări de către A.N.R.P pentru imobilele(terenuri și clădiri) naționalizate(expropriate) de către regimul comunist.
Noi, cetățenii acestei țări, care am suferit aceste prejudicii din cauza regimului comunist, nu avem nici o vină că niște mafioți ajunși la putere în funții de decizie au devastat bugetul României, noi suntem cetățeni onești care am muncit cinstit și nu dorim altceva, decât să fim despăgubiți de către A.N.R.P, în baza legii 247/2005 la valoarea de piață a imobilelor, stabilită potrivit standardelor internaționale de evaluare și nu în baza legii 165/2013, conform grilelor notariale ale căror valori sunt de 10-12 ori mai mici decât prețul pietii.
Aceste despăgubiri sunt valabile numai pentru cetățenii care au câștigat procesul cu ANRP în justiție, deci pentru cei care au primit înștințare de despăgubiri de la ANRP în baza legii 165/2013, încălcându-se principiul retroactivității.
A accepta despăgubiri în baza legii 165/2013, ar însemna că cetățenii acestei țări, care se află în această situație și care traiesc aceste clipe de groază, să fie afectați cu atâta cruzime atât din punct de vedere material cât și moaral.

Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Trebuie platit impozit si depusa declaratie pentru transe incasate cu titlu de despagubire anrp? ContSters258055 ContSters258055 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: o persoana fizica, care a obtinut de la ANRP un titlu de despagubire in baza Legii ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp legea 10/2001 IonDanielIon IonDanielIon Buna ziua! In anul 2010 am obtinut in instanta modificarea unei dispozitii a primarului prin care s-a dispus ca despagubirea sa fie pentru tot imobilul care ... (vezi toată discuția)
Impozit aferent transelor incasate cu titlu de despagubire anrp? ContSters258055 ContSters258055 O persoana fizica, care a obtinut de la ANRP un titlu de despagubire in baza Legii nr.247/2005,in calitate de cesionar al unor titluri de valoare nominala ... (vezi toată discuția)